Головне

Палкін: Готові розмовляти про об`єднаний Кубок СНД

25.02.2013 08:33 541 0

Генеральний директор "Шахтаря" Сергій Палкін виступає за проведення об`єднаного Кубку СНД, а не чемпіонату.

"Якщо об'єднаний чемпіонат буде вигідний футбольному клубу "Шахтар", але невигідний українському футболу, ми туди не підемо. Бачення нашого клубу розпочинається з того, щоб бути послом українського футболу у світі. Це наша базова позиція.

Далі ми повинні сідати, обговорювати, відкрито дискутувати серед усієї української громадськості: чи варто підтримувати об'єднаний чемпіонат, усі плюси і мінуси.

Ми спочатку хотіли і вже почали займатися об'єднаним Кубком. Більше того, ми зв'язалися з клубами, і кожен з них дав свого представника, контактну особу. У нас були усі люди, з якими можна було працювати, конкретно виробляти нашу позицію - як російської, так і української сторони. Але потім різко почали говорити про об'єднаний чемпіонат, і ми цю тему трохи засунули на задній план, тому що сьогодні немає сенсу кричати нам про Кубок.

Усі сьогодні говорять тільки про чемпіонат, про те, як домовитися з УЄФА, ФІФА і т.д, і тому подібне.

Тому ми прийняли рішення: нехай пройде дискусія щодо об'єднаного чемпіонату, подивимося, де ми, "за" або "проти", йдемо або не йдемо. Поставимо крапку, і тоді вже можна буде повернутися і знову подивитися на об'єднаний Кубок, подумати, може, варто це спробувати, - сказав Палкин в інтерв'ю передачі "Великий футбол", пише terrikon.com.

Коментарі ()